Přímo na stránkách Aegean je k dispozici error fare za krásných 200 €, proklikal jsem se až k platbě.  .

[A3+ET] BUD-ADD v C za 200 €

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

104 reakcí

Přímo na stránkách Aegean je k dispozici error fare za krásných 200 €, proklikal jsem se až k platbě.

bud-addvc.jpg

5

jj, cajk.

0 Citovat

koupeno díky za tip, jsem zvědav jestli to zustane nebo vrátí peníze :D

0 Citovat

Zel je videt pouze Economy, nevidim business :-(

0 Citovat

Jen bacha, zpět to je většinou Y.

0 Citovat

jj je třeba termíny hledat, ja našel oba v business :)))

0 Citovat

vzhledem k tomu, že je to i na F4F tomu moc šanci nedávám, ale říká se, kdo nehraje, nevyhraje....

0 Citovat

Vzal jsem to přes booking na prosinec a zaplatil kreditkou, tak snad v případě že lety budou rušit tak booking jako překupník nebude dělat problémy.  

0 Citovat

Já koupil na říjen tady. Tak uvidím(e) :)

0 Citovat

To bude nějaký Aegeaní apríl. To jestli vydrží, tak sním svoje vlasy.

1 Citovat

Třeba se tam něco chystá a je to jen hon na cash... Který turista by pak letěl do občanskou válkou zmítané Addis Abeby?

0 Citovat

Na přelomu května je to za 200€, zpátky business. 
Až do září jsou letenky. 

img-7853.jpg

0 Citovat

Jsou i v říjnu a listopadu - komplet business (class D)

1 Citovat

Mıchal napsal(a):

Třeba se tam něco chystá a je to jen hon na cash... Který turista by pak letěl do občanskou válkou zmítané Addis Abeby?

Turisté tam normálně jezdí, pravda, ne takoví ti zanzibaristé nebo marokánci, ale jezdí. 

2 Citovat

To bude na super míle u aegeanu ;)) doporučuji pak na zpatečni cestě nějake utratit v dutyfree, než za předražene letenky se to realne vyuzije na nakup dobrot či oliváče ;)

1 Citovat

Philcz84 napsal(a):

Jsou i v říjnu a listopadu - komplet business (class D)

Flights from ADDIS ABABA to BUDAPEST operate on the following dates: 31/03/2025 - 14/04/2025 and 28/04/2025 - 20/10/2025

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Průvodce by zasloužil aktualizaci. Před nákupem jsem se podíval na sekci Bezpečnost a řešily se tam jen podvody a krádeže.

0 Citovat

romancient napsal(a):

Flights from ADDIS ABABA to BUDAPEST operate on the following dates: 31/03/2025 - 14/04/2025 and 28/04/2025 - 20/10/2025

Ano, tuto chybu úvodní booking stránka hází, ale když člověk klikne poslední termíny v říjnu, dá se pak přímo při výběru letu přes posuvník doklikat až do příštího roku :)

0 Citovat

Já mám právě koupený konec října 24-29. A viděl sem i Vánoce, ale ty už nejsou

0 Citovat

@Marek Sourak díky!!!

Ulovil jsem 15 až 26 květen obě v C.

Jak dlouho před odletem mohu případně udělat změnu? V systému vypadá, že by šlo změnit ty vánoce zdarma! Ale pozor na průměrné teploty v tomto období.

Mám nárok i na storno bez poplatku (kdyby se situace v zemi zhoršila)?

Letím sám, pokud má někdo stejný termín, tak se rád přidám.

0 Citovat

Snad si někdo fakt nemyslí, že to v tom C proletí 😂😂

7 Citovat

Taky jsem koupil, ale nevěřím tomu, už když to ráno vyskočilo na v 10h tak jsem si říkal, že to je apríl, no, ale trvá to pořád.. chudák paní účetní v Aegean, až bude dělat vratky :D

3 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

img-7854.jpg

0 Citovat

@romancient tam akorát pozor na období dešťů

0 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

Lepší šance než ve Sportce

4
104 reakcí